Våre tjenester

For utvikling i din bedrift

Her finner du et utvalg tjenester vi kan bistå deg og din bedrift. Finner du ikke det du leter etter, så spør oss gjerne.

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

Utførelse av digital markedsføring og analyse av resultatet

Innleid markedsavdeling

Har du mye å gjøre i virksomheten din, og lite tid til markedsføring? La oss ta oss av markedsføringen slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten.

En hånd over noen lapper for å illustrere elementene innenfor sosiale medier

Sosiale medier

Trenger du hjelp til management av dine sosiale medier? Vi kan også bistå med annen digital markedsføring slik som annonsering og søkemotoroptimalisering.

Illustrasjon av tekst mellom mennesker for å symbolisere copywriting

Copywriting

Trenger du hjelp til å utforme tekster som beskriver bedriften din, tjenestene eller produktene dine på en god og salgbar måte? Ta kontakt med oss.

Eksempel på visittkort, grått med logo. Sort bakgrunn.

Grafisk innhold

Vi kan bistå med utvikling og utforming av visittkort, brosjyrer, plakter, menyer, roll-ups og andre trykksaker. Vi utvikler materiell som du kan vise frem med stolthet.

Visning av moderne nettside som kan utvikles av Solid markedsføring

Nettside

En nettside kan ha stor betydning for bedriften. Vi utvikler praktiske nettsider i Wordpress som gjenspeiler alt du ønsker å formidle til potensielle kunder.

Fotograf som jobber med etterbehandling av bilder i etterkant av fotografering

Foto og video

Trenger du bilder av eller til bedriften? Kanskje til og med en video? Vi utfører både fotografering, filming og etterbehandlig på forespørsel. Små og mellomstore prosjekter.

Game On!

 

Er du klar for å vise verden hvem du er? Vi hører deg! La oss starte i dag!
Vi utfører det meste innen markedsføring og utvikler løsninger som passer ditt ønske og budsjett. Finner du ikke det du er på utikk etter? Spør oss. Vi løser det meste.