VÅRE TJENESTER

Sosiale medier

Synliggjør bedriften i dagens sosiale medier

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å høre fra deg.

En hånd over noen lapper for å illustrere elementene innenfor sosiale medier

Sosiale medier management

 

Trenger din bedrift hjelp med sosiale medier? Da har du kommet til riktig sted. Solid Markedsføring har lang erfaring med etablering og drift av sosiale medier. Vi kan bistå med mange elementer innenfor sosiale medier management, enten det er snakk om oppstart, delvis drift, full drift eller annonsering – for å nevne noen. 

Solid Markedsføring utfører også andre forskjellige tjenester innenfor digital markedsføring. Digital markedsføring har i dag nærmest blitt en bærebjelke for hvordan en bedrift synliggjør seg ovenfor publikum og kunder, og det har derfor også blitt en svært ettertraktet tjeneste. Med digital markedsføring kan man i motsetning til tradisjonell markedsføring både målrette og ha oversikt over hvilke resultater markedsføringen gir. 

Digital markedsføring er et bredt felt, men vanlige tjenester som inngår her er søkemotoroptimalisering for å gjøre din nettside mer attraktiv i søkemotorer, annonsering i forskjellige kanaler slik som i sosiale medier eller hos Google, oppsett av profiler i diverse medier og tilsvarende. Har du spesifikke ønsker, så send oss gjerne en forespørsel. Vi kan også rådgi deg på hvor vi mener du har mest å hente.