BUSINESS PORTFOLIO
Teqball Norge

des 19, 2018 | 0 kommentarer

Mot slutten av 2020 fikk Solid markedsføring i oppdrag å bygge en nettside med webshop for Teqball Norge AS.

Teqball er en helt ny sport her i Norge, og Teqball Norge distribuerer selve bordene som benyttes i sporten. Bordene kan forøvrig benyttes i andre nye sporter som er inspirert av håndball, bordtennis, volleyball og tennis. I tillegg benyttes bordene gjerne i fitness-sammenheng. Selve Teqball-sporten er en kombinasjon av fotball og fotballtennis. 

Etter å ha brukt endel tid på å kartlegge Teqball Norge sine ønsker, hvordan de ville uttrykke seg, og ikke minst sette seg inn i den nye sporten – ble nettsiden utviklet. Nettsiden kombinerer informasjon om sporten og webshop hvor man får kjøpt aktuelle bord. 

Etter overlevering av nettside har Solid markedsføring fortsatt å være en samarbeidspartner av Teqball Norge AS. Per i dag bistår vi hovedsaklig med administrering av sosiale medier. Dette er et spennende prosjekt å være med på, og vi håper at Teqball er en sport som slår an i Norge, og at den har kommet for å bli.

Vi takker Teqball Norge for tilliten, og for et godt samarbeide.

Our Case Studies

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.