BUSINESS PORTFOLIO
Online hundetrening

des 19, 2018 | 0 kommentarer

Online hundetrening er et prosjekt vi har jobbet med siden høsten 2019 – en god stund før Solid markedsføring som bedrift ble etablert. Her har vi vært involvert fra første stund, og har hatt alt ansvar for alle elementer innenfor markedsføringen slik som branding, profilering, grafisk innhold, foto, video, nettside og sosiale medier. 

Online hundetrening tilbyr nettundervisning innenfor hund og trening av hund. De har samlet et team med profesjonelle instruktører fra hele landet slik at alle, uansett hvor man bor har anledning til å delta på kvalitetskurs laget av dyktige fagfolk. Nå kan man ha både kurs og instruktør med seg hvor det måtte være, det være seg på hytta, eller på campingtur om det skulle være aktuelt.

Vi har per dags dato fortsatt et løpende samarbeid med Online hundetrening, og synes det er spennende å følge utviklingen til bedriften. 

Vi takker for tilliten, og ser frem mot et fortsatt godt samarbeide. 

Our Case Studies

We are specialists in both economics and information technologies and we apply our full range of talent to creating the perfect solution for each client’s needs.