Teqball Norge

jul 18, 2021Nyheter, Prosjekter0 kommentarer

Illustrasjon av nettsiden til Teqball Norge. To menn sparker ball over et buet bord.

Takk til Teqball Norge for et godt samarbeid i 2020-2021. Vi har vært så heldig å få jobbe med Teqball Norge helt siden oppstart, og får være med i prosessen hvor bedriften lanserer og promoterer en helt ny sport i Norge. 

Teqball er ingen krevende sport. Klarer man å holde ballen i sving på 3 berøringer, så behersker man også sporten hevdes det. Det er ikke uten grunn at Teqball har spillere fra 8-80 år. Teqball er nemlig for alle. Teqball anslås å være en av de sportene som vokser raskest i verden. På landsbasis er sporten ny – men Norge har allerede fått et eget forbund, og tilhørende klubber har begynt å poppe opp. Sporten er fremtidsrettet og fremmer både samhold og toleranse. Teqball er nemlig en kjønnsnøytral sport. Det betyr at man kan være på samme lag på tvers av kjønn, og man kan også spille kamper mot hverandre. Akkurat det synes vi er spesielt kult. Sjekk gjerne ut nettsiden deres – kanskje Teqball er noe for deg?

I vårt samarbeid med Teqball Norge har vi levert nettside, copywriting, digital markedsføring, og hatt ansvaret for bedriftens kanaler i sosiale medier. Vi takker for tilliten, og ser frem mot et fortsatt godt samarbeide i tiden fremover.